Aanmelden

Inspirerend kosteloos bedrijfsbezoek bij twee bedrijven in de grafimedia branche!

In het kader van de voorlichtingscampagne ‘Stofwisseling’ van de sociale partners in de Grafimedia, worden enkele kosteloze bedrijfsbezoeken georganiseerd bij de ‘ambassadeurs’ van de campagne. Deze ambassadeurs geven leiding aan bedrijven die als voorloper voor het gevaarlijke stoffen-vrij werken in de branche zijn aan te merken.

Voor wie

Werkgevers en werknemers in de Grafimedia branche die een kijkje willen nemen in de keuken van twee inspirerende bedrijven en met andere professionals ervaringen willen uitwisselen over verschillende thema’s onder het genot van een hapje en een drankje.


Bij het interactieve bedrijfsbezoek bij Rodi Rotatiedruk wordt u meegenomen in hun duurzaamheidsbeleid, het investeren in milieu en de directe en indirecte besparingen die dit oplevert. Presteren met investeren in het uitbannen van gevaarlijke stoffen en oplosmiddelen door de jaren heen. Hoe is de start geweest? Waar staan ze nu? En wat moet er nog verder gebeuren? Ook hier is verder een rondleiding in de drukkerij en de mogelijkheid tot vragen stellen en ervaringen uitwisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Meer informatie over het programma vindt u hier.

Bij het interactieve bedrijfsbezoek bij Wedding Nederland BV gaat u als ondernemer in gesprek over de toekomst. Hoe zorgt u voor een toekomstbestendig bedrijf terwijl u zelf ook dingen doet waar u enthousiast en gelukkig van wordt? Daarbij gaat het om vragen als: hoe kom ik de komende tien jaar door met mijn bedrijf? Hoe ga ik om met veranderingen in de bedrijfsvoering door invloeden van buitenaf? Moet ik vasthouden aan mijn visie of mis ik dan de trein? Meer informatie over het programma vindt u hier.

Waar en wanneer

Rodi Rotatiedruk
Datum: dinsdag 13 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur)
Maximaal aantal plekken: 30 personen
Locatie : Visseringweg 40, 1112 AT Diemen

Wedding Nederland BV
Datum: woensdag 21 juni 1e sessie: 10.00-12.00 uur, 2e sessie: 12.30-14.30 uur, 3e sessie: 15.00-17.00 uur
Maximaal aantal plekken: 4 personen per sessie
Locatie: Nobelstraat 16, 3846 CG, Harderwijk

De bedrijfsbezoeken zijn een onderdeel van de voorlichtingscampagne ‘Stofwisseling’ van de sociale partners in de Grafimedia, een campagne tegen gevaarlijke stoffen in de grafische industrie.

Aanmelden
Meld u hier aan voor een van de bedrijfsbezoeken!

Kijk voor meer informatie over de voorlichtingscampagne op www.stofwisseling.nu
[door: Danny Wilms]

mei 12, 2017


Terug naar vorige pagina